11 januari 2009

Fullmånen är här


Och mängder av människor tittar på Henne ikväll, känner Hennes vibrationer, tar nya beslut, vilar i Hennes famn, blir rädda för väldigheten i Hennes rytmer, lever upp, skrattar hysteriskt, dansar på en kulle, tar häxsystrar i hand, vaggar sakta i gungstolen med skallran i handen och nickar igenkännande mot Hennes ansikte. Känn dom. Känn Henne. Känn dig själv.
(bild: Little Mermaid av Lindy Kehoe)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag var ensam på fullmånen men kände att jag fick mycket gjort ändå, det var vitt och ljust på lördagnatten, otroligt stark var den - ett gott tecken kanske, nya året inleds starkt.

Jag hittade din blogg via moderjords forum. du ska inte skriva där något mer? jag är ny medlem och avvaktar lite och försöker förstå vad det hela handlar om.

Sofia sa...

Hej Linnea,

vad trevligt att du hittade hit.
Jag har en ganska så simpel filosofi; jag är där jag får mest kraft o där det är roligast. Just nu är det inte på Moder jord forumet. Det beror på att mina idéer om vad ett Gudinnesamfund bör göra och Vävcirkelns (samfundets "styrande" organ) är så hemskt olika. Men jag återkommer säkert. Det är ett samfund med bra potential; jag tycker du ska ta dig tiden att göra din egen uppfattning, och ge det en chans.
Fullmånen har vi alla gemensamt t ex. :)