18 februari 2010

Grundläggande HäxkonstKall, ont i handlederna, stel i musklerna, lite seg; i stort behov att ta tag i arbetsfrågan, liksom att dra igång min kreativitet och öka mitt fysiska välmående. Dags att bearbeta systemet.

ATT VILJA

Dansar mig igenom ett Billy Idol album tills jag svettas och stelheten definitivt släppt. Gör några yogarörelser och en kort transformationsövning. Tvättar några maskiner, för att få tillgång till dom kläder jag älskar mest.

ATT GÖRA

Omvandlar gamla ljusstumpar till nya - droppar i aromolja. Driver in lätta önskningar i ljusen, blandar färg, med doft, med tanke till en ny form. Energiomvandling av materia och tanke - häxkonst i sin mest primära form.
Tar ett bad med svart salt för rening av både kropp och själ. Fyller på nytt genom att tända några av de doftande ljusen. Klär mig i exakt rätt färger, precis rätt smycken och lagom värme.

ATT KUNNA

Avslutar snabbt all form av kommunikation för dagen. Tar datorn under armen och sätter mig på favoritfiket för att få dyka in i jobbsökarsidor och cv. Räknar med att skriva en sida eller två på boken. Resultatet är inte det viktigaste. Framför allt behöver jag stänga av hemmet och allt dess pyssel och älskade invånare för att få sjunka in i mina egna bilder - den kunskap som alltid kommer så fort man ger den chansen att göra sig hörd. Rikta energin åt rätt håll och låta häxkonsten mest grundläggande stöttepelare verka av sig självt.

TYSTNAD

(tarotkortet Styrkan av Dave Mckean)

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Mmmm.
Det jag behöver när jag som bäst behöver det. Synkronicitet.

Charliee sa...

Underbart! Tack, tack, tack! kram /Charliee

Besök gärna min blogg: charliee-healing.blogspot.com